Program

The detailed program (pdf) can be downloaded here.

October 28, 2013 (Monday)

Time

Agenda

Remark

08:20-09:20

60min

Registration

09:20-10:00

40min

Opening Ceremony

Addressed by Dr. Liang-Gee Chen, Vice President of National Taiwan University (NTU)

Addressed by APRU Secretariat

Addressed by Prof. Yi-Chi Tan, Chair of APRU 2013 Organizing Committee

Group Photo

10:00-10:30

30min

Coffee Break

10:30-11:10

40min

Keynote Speech

Hong-Yuan Lee

11:10-11:50

40min

Keynote Speech

Roger Wakimoto

Chair: 

Prof. Tai-Jen George Chen

11:50-12:10

20min

Discussion

12:10-13:10

60min

Lunch

13:10-13:40

30min

Nietzsche Chamber

(Room A)

Michelangelo Chamber

(Room B)

Invited Speech

Chien Wang

Chair:

Prof. Jen-Ping Chen

Invited Speech

Wei-Fuu Yang

Chair:

Prof. Chin-lien Yen

13:40-13:50

10min

Discussion

Discussion

13:50-14:20

30min

Invited Speech

Douglas Paton

Chair:

Prof. Shang-Hsien Hsieh

Invited Speech

Hugo Romero Aravena

Chair:

Prof. Yuichi Ono

14:20-14:30

10min

Discussion

Discussion

14:30-14:50

20min

Coffee Break

14:50-15:20

30min

Invited Speech

Tso-Chien Pan

Chair:

Prof. Hongey Chen

Invited Speech

Robert Fovell

Chair:

Prof. Hung-Chi Kuo

15:20-15:30

10min

Discussion

Discussion

15:30-16:00

30min

Invited Speech

John Rundle

Chair:

Prof. Chung-Che Chou

Invited Speech

Tetsuya Sumi

Chair:

Prof. Tsang-Jung Chang

16:00-16:10

10min

Discussion

Discussion

16:10-17:10

60min

Student Poster Competition (Alexandria Chamber)

 

18:00-20:00

120min

Symposium Dinner

October 29, 2013 (Tuesday)

Time

Nietzsche Chamber

(Room A)

Michelangelo Chamber 

(Room B)

Rafael Chamber

(Room C)

08:20-10:00

100min

Session 1: Disaster health and emergency management

Chair:

Prof. Wei-Zen Sun

Dr. Matthew Huei-Ming Ma

Invited Speech

【Chung-Ming Liu

Session 2: Disaster risk assessment and impact analysis (1)

Chair:

Prof. Wen-Cheng Liu

Dr. Yong-Jun Lin

Session 3: Disaster management and education

Chair:

Prof. Ming-Yang Hsu

Prof. Min-Ray Lin

10:00-10:30

30 min

Coffee Break

10:30-12:10

100min

Session 4: Air pollution and haze related issues + Multi-hazards induced by earthquake (2)

Chair:

Prof. John Rundle

Prof. Jen-Ping Chen

Invited Speech

Masumi Yamada

Session 5: Advanced research on monitoring, sensing, nowcasting and forecasting

Chair:

Prof. Hugo Romero Aravena

Prof. Jyr-Ching Hu

Session 6: Multi-hazards induced by extreme weather

Chair:

Prof. Robert Fovell

Prof. Hung-Chi Kuo

12:10-13:10

60 min

Lunch

13:10-14:50

100min

Session 7: Post-disaster recovery and reconstruction

Chair:

Prof. Takako Izumi

Prof. Chia-Chi Sung

Invited Speech

Jeremy David Bricker

Session 8: Multi-hazards induced by earthquake (1)

Chair:

Prof. Chih-Chiang Su

Prof. Chin-Hsiung Loh

Session 9: Disaster risk assessment and impact analysis (2)

Chair:

Prof. Akira Mano

Dr. Hung-Kwai Chen

14:50-15:00

10 min

Coffee Break

15:00-16:00

60 min

Special Session of APRU (Michelangelo Chamber)

16:00-16:35

35 min

Closing Ceremony (Michelangelo Chamber)

16:35-17:35

60 min

Core Meeting of APRU (Nietzsche Chamber)